Navštívili jsme FONESTAR

POZOR! Showroom Brno v těchto dnech stěhujeme na novou adresu. E-shopové objednávky jsou i nadále expedovány dle standardního režimu.

Kategorie
 
 
 
 
 

Navštívili jsme FONESTAR

Napsal Michaela Balážová
04. 10. 2019
Navštívili jsme FONESTAR

Poslední teplé dny jsme strávili ve slunečním španělském Santanderu. Král tu sice nesídlí, ale sídlí zde jeden z našich významných obchodních partnerů. Hovoříme o firmě FONESTAR, se kterou spolupracujeme již několik let.

O firmě FONESTAR

FONESTAR je výrobce a dodavatel s více než 70 letou tradicí, v níž se vystřídali už 2 rodinné generace. Firma byla založena jako malá dílna, která vyráběla jen jediné rádio za den. Dnes firma FONESTAR zaměstnává v prostorách o rozloze 14 000 m² více než 120 zaměstnanců.

Velice nás těší, že firma FONESTAR je na současném trhu jedním z mála dodavatelů PA techniky, který má 90% všech položek dostupných na skladě. A věřte nám, že těch položek není málo. Dnes se v jejich portfoliu kromě pěkných HI-FI reprosoustav nacházejí i profi reprosoustavy, instalační reproduktory, mikrofony, či rozhlasové ústředny.

Rychlé dodání jejich produktů až k nám, zajišťuje automatizovaný, počítačem řízený systém skladového hospodářství a logistiky. Roboti tam sice zatím nepracují, ale například za správnou vlhkost a teplotu v celém objektu odpovídá speciální software.

No a kde můžete aktuálně vidět produkty od FONESTARU? Například na letišti v Dominikánské republice, či na vlakové nádraží v Bogotě.

Co bylo ale důvodem naší návštěvy?

Zajímalo nás, co mají nové. A musíme říct, že dobře jsme udělali. Otestovali jsme pár nových produktů a věřte nám, že se máte na co těšit. Už zanedlouho najdete v naší nabídce pár opravdu zajímavých produktů.

 

Jednou z horkých novinek bude například digitální array sloupový reproduktor (►). Jedná se o elegantní 10-kanálový digitální systém s DSP nastavením, který umožňuje softwarové nastavení zvuku. Je tak vhodný do velkých prostor, jako například katedrály, přednáškové sály apod.

K dispozici bude ve 2 verzích obsahujících:

  • 10 x 4" širokopásmové reproduktory
  • 10 x 5" širokokopásmové reproduktory

Obsahuje možnost Možnost nasměrování sklonu zvukového paprsku od -45° po +45°, nastavení akustického středu, nastavení 14-pásmového EQ, korekce basů, výšek, vstupní citlivosti (0dB, -6dB, -10dB) a výstupní hlasitosti.

Další novinkou v naší nabídce bude vysílač signálu Bluetooth, který vám umožní bezdrátový poslech hudby z TV či PC, oba konektory vysílače jednoduše zapojíte do TV či PC a spárujete s vašimi Bluetooth sluchátky. Díky přenosové vzdálenosti až 10 metrů si tak užíváte zvuk z vašeho zařízení bezdrátově ve vašich sluchátkách.

 

 

 

 

S FONESTAROM spolupracujeme od roku 2013

Naše spolupráce s firmou FONESTAR začala společnou kafíčkem. Kafíčkem, která se odehrála před šesti lety na mezinárodní výstavě Musikmesse ve Frankfurtu. Od té doby jsme už společně prošli velký kus cesty.

Základem jsou dobré obchodní vztahy

Obchodní partner je pro firmu rodina, kterou si vybírá. Proto dbáme na to, aby naše vztahy s obchodními partnery byly založeny především na důvěře a přátelství. Jsme rádi, že FONESTAR tyto hodnoty sdílí s námi.

Musíme říci, že čas strávený ve firmě FONESTAR byl opravdu příjemný a už teď se těšíme na další návštěvu :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze