POZOR! Showroom Brno je přestěhován na novou adresu Purkyňova 3049/35f, 612 00 Brno-Královo Pole.

Kategorie
 
 
 
 
 

Profesionální konferenční a hlasovací systémy

Napsal Tomáš Nemček
23. 04. 2024

Profesionální konferenční a hlasovací systémy

Kvalitní konferenční a hlasovací systémy zajistí bezproblémový průběh zasedání, meetingů, diskusí, prezentací, či jiných setkání ve všech typech prostor. Důraz by měl být kladen zejména na čistotu zvuku, snadné ovládání a stabilitu systému. Vítanou funkcionalitou konferenčních systémů je zařazení přihlášených řečníků do pořadí chronologicky podle času, kdy se přihlásili.

V naší nabídce naleznete kabelové, ale i bezdrátové konferenční systémy s možností připojení předsednického a delegátských mikrofonů.

Pokud potřebujete využít i hlasovací zařízení, to je dostupné jen u kabelových konferenčních systémů. Digitální konferenční systém SCD600 umožňuje připojení až 32 mikrofonů s možností rozšíření až na celkem 128 mikrofonů s rozšiřovacím modulem SCD630EXT. Kromě samotného hlasování vám umožňuje i zobrazení výsledků hlasování (pro, proti, zdržel se hlasování) na displeji mikrofonu, případně i na obrazovce připojené na notebook.

 

 

Propojit a ovládat centrální jednotku přes notebook můžete díky PC softwaru SCD-600 System Editor. Centrální jednotka SCD600 disponuje také zabudovaným USB/MP3 přehrávačem/rekordérem, díky kterému umíte zaznamenat zvukovou stopu z vaší konference.

 

 

Kvalitní hlasovací systém by měl fungovat hladce i při velkém počtu hlasujících. Jednoduché odevzdání hlasu a praktické prohlížení průvodních dokumentů na obrazovce zařízení ocení účastníci všech jednání s potřebou hlasování.

Kabelové konferenční systémy jsou vhodné díky pokročilým funkcím pro náročnější zákazníky, kteří zároveň využívají na konference stálé místo. Potřeba kabelového zapojení je tedy eliminována na jednu počáteční instalaci. Na rozdíl od bezdrátových konferenčních systémů, které jsou vhodné pro zákazníky vyžadující praktické mobilní řešení s možností rychlé instalace a zároveň nevyžadující pokročilé funkce hlasování.

U bezdrátových systémů doporučujeme pořídit si i nabíječku pro 8 nebo až 16 baterií do mikrofonů.

 

 

Benefity konferenčních a hlasovacích systémů:

  • nahrávání a sdílení v reálném čase
  • jeden mikrofon pro každou osobu
  • hlasování v reálném čase
  • úprava zvuku pro každý mikrofon
  • priorita pro mikrofon řečníka
  • tlumení zpětné vazby
  • jednoduchá instalace


Navštivte náš e-shop a vyberte si produkty, které splňují vaše kritéria. V případě otázek jsme vám samozřejmě plně k dispozici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze